Ο Διονύσης και ο Μάκης Κοντοδήμας δραστηριοποιούνται   στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκατάστασεων απο το 2002, αναλαμβάνοντας ηλεκτρολογικές κατασκευές μικρού-μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, ιδιωτικού και δημοσίου τομέα . Η γνώση ,η εμπειρία  και η αγάπη τους για το αντικείμενο τους οδήγησαν στην δημιουργία της εταιρίας «ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΟΔΗΜΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» η οποία εδρεύει στο Καματερό απο το 2008.

Η εταιρεία, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει εδώ και πολλά έτη  την εγκατάσταση , τη συντήρηση και την επισκευή  έργων στο φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών και αυτοματισμών. Αναλυτικότερα , με υπευθυνότητα και επιστημονική κατάρτιση  εξειδικεύεται στις μελέτες φωτισμού στην μελέτη –εγκατάσταση –συντήρηση δομημένης καλωδίωσης  καθώς και στην εγκατάσταση

αντικεραυνικής προστασίας . Παράλληλα , εξοπλίζει με συστήματα ασφαλείας –κάμερας και πυρανίχνευσης    επαγγελματικούς χώρους , γραφεία ,αίθουσες  αλλά και κατοικίες .

Με αξιοπιστία και αδιάκοπο ενδιαφέρον για τις συνεχόμενες τεχνολογικές εξελίξεις , ασχολείται με την εγκατάσταση συστήματος  KNX (smart home) ,καλύπτοντας  τις νέες ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου αλλα και με την εγκατάσταση συστήματος θυροτηλεόρασης και θυροτηλεφώνου .

Η εταιρεία μας  παρακολουθώντας τη διαρκή τεχνολογική ανάπτυξη παραμένει εδώ και αρκετά χρόνια στην κορυφή των εξελίξεων  του ηλεκτρολογικού χώρου εξυπηρετώντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

© Copyright 2018 - Αφοι Κοντοδήμα